Hvad skal jeg have på til min Portrætsession?

Leder du efter portræt tips?

Jeg er fyren med en mening om alt, så lad mig dele mine tanker med dig, om hvad tøj man skal have på til en fotosession, men mere om hvad man ikke skal have på.

Min første regel er at en kjole er et formalitetsniveauet, som du ville møde i din branche. Hvis du er en skuespiller, betyder det en audition. For mine businessvenner mener jeg et klientmøde eller noget lignede.

Regel 2 er, at det skal ligne dig. Et portræt foto er din personlige branding. Dit personlige logo, hvis du vil. Du skal ikke genopfinde dig selv med en tøjstil, som du normalt ikke bære, medmindre du tror, ​​at det er noget, du skal bruge på lang sigt.

Før vi kommer til listen, vil jeg tage et øjeblik til at minde dig om to andre ting. Vi kalder disse regler 3 og 4.

Regel nummer 3 er, at du altid skal medbringe ekstra tøj, ikke mere af det samme, men noget andet, andre farver. Jeg kan ikke understrege det nok. Fortæl mig ikke om, hvad du ønsker at du havde medbragte, noget som du rent faktisk ikke har medbragt. Kast så meget som du kan i tasken, hvis du er usikker.

Regel nummer 4 er, at regler er lavet til at blive brudt. Ja, jeg har en kort liste over do’s og don’ts herunder, men jeg er flere gange blevet bevist det modsatte. For eksempel mener jeg ikke, at hatte hører til i et portræt, men sidste år fotograferede jeg en fyr, der ville have hat på, for at dække sit skaldede isse.

Det så fantastisk ud!

Do’s

 1. Noget der er skræddersyet vil altid at repræsentere dig bedre.
  1. Dine skulderpuder må ikke strække sig forbi dine skuldre
  2. Din skjorte krave skal ikke bøje sig
  3. Hvis du har slips, bør skjortekraven være knappet helt op.
 2. Stryg alt tøj
 3. Solide og dæmpede toner virker bedst.
  1. Vælg farver du ved, du ser godt ud i
  2. Er du er i tvivl, så vælg noget sort, hvid eller gråt.
  3. De fleste nordiske mennesker er rødt ikke godt da de vil virke meget blege på billedet

Don’ts

 1. Vær ikke prangende
  1. Hold pang farverne til et minimum.
  2. Undgå alt med striber eller gnistre
 2. Brug ikke dristige smykker
  1. Stud øreringe er passende
  2. Hvis du skal bære en halskæde, skal du vælge noget struktureret som en perle
  3. Medmindre det er nødvendigt for din branche, skal du springe over slipset, man kan også starte med slipset på, og så tage det af.
 3. Kom ikke underforberedt. Hvis du ikke har hvad du har brug for, skal du shoppe??
 1. Du vil være forberedt. Sammensæt det rigtige tøj til din session er en stor del af en succesfuld portræt s

Pin It on Pinterest

Share This