Tips til Business Headshots.

Business Portræt er en fantastisk måde at give dig et professionelt look. Headshot.dk komme til din arbejdsplads eller fotografere dig i deres mobile foto studie. Så skal du ikke bruge tid på at køre til fotografens studio.

Et Business Portræt vil give dig en kant i erhvervslivet, hvis det er gjort rigtigt.

De fleste deres portræt fotos lavet uden at overveje vigtige detaljer om fotograferingen, som tøj, makeup, baggrund, frisurer og meget mere.

Tjek nogle af vores professionelle business portrætter på www.headshot.dk få nogle ideer om, hvor godt du kan komme til at ud.

Fortsæt læsning for nogle nyttige tips om at få det gode Business Portræt.

Business Portræt Tips

Overvej disse tips, hvis du tænker på at få dit portræt foto gjort professionelt.

Brug passende tøj

Tænk på det udseende, du forsøger at formidle til folk, der kommer til at se dit Businessportræt. Arbejder du hos et forsikringsselskab eller på en veterinærklinik?

Mange mennesker klæder sig på, iført et jakkesæt og en ren skjorte er helt almindeligt for mænd.

Sørg også for at stryge dit tøj og kigge efter pletter eller kæledyrshår, før du ankommer til fotosessionen.

Hvis du planlægger bare at få et headshot, det vil sige den øverste halvdel af din krop i billederne, så bekymre dig ikke for meget om dine bukser og sko, men hvis du vil have et fuldt portræt, så husk at bære bukser og der matcher resten af tøjet.

Få dit hår til at se godt ud

For kvinder, prøv at børste dit hår lige før din fotosession eller medbringe en børste. Hvis du vil have det glat og silkeagtigt, så prøv at bruge nogle balsam.

For mænd, prøv style dit hår med lidt gel eller ved hjælp af en føntørre for at give det det udseende, du går efter. Hvis du har skæg, skal du sørge for at trimme det med din barbermaskine, og endda klippe det, hvis det har vokset i et stykke tid.

Overveje iført makeup

Det er op til dig, om du vil bære sminke til din business portræt, men det kan medvirke til at få dig til at se godt ud og minimere mængden af ​​redigering, som fotografen gør bagefter.

Brug den rigtige baggrund

Business Portræts kan tages indendørs eller udendørs afhængigt af det udseende, du går efter. Som du kan se på vores website headshot.dk kan begge se godt ud, men de formidler forskellige første hånds indtryk.

Vi bruger typisk ved indendørs portrætter en af disse tre monofarvede (hvid, sort, grå) baggrunde bedst til det formelle forretningsudseende. Det ser professionelt ud og kan nemt bruges til visitkort eller andre salgsfremmende materialer.

Udendørs portrætter giver et mere afslappet udseende, men de giver mulighed for mere kreativitet og unikke portrætter af din personlighed.

Du kan se disse forskellige muligheder på vores website, her kaldes de for, on Site, on White, on Gray. on Black

Smil

Smilende får dig til at se mere åben og indbydende ud, og vise dine ansigtsegenskaber bedre. Folk kan lide at arbejde sammen med glade, tillidsfulde fagfolk, så vær ikke bange for at vise dit smil. Hvis du ikke er fortrolig med dine tænder, kan du stadig smile med dine læber lukket.

Overvej disse tips før du starter din fotosessionen, og du vil være meget lykkeligere med billederne. Det er en mulighed for at se bragende godt ud og hjælpe den professionelle fotograf til få det helt rigtige udtryk i dine fotos.

Headshot.dk kommer til din virksomhed over alt i hele landet

 

Pin It on Pinterest

Share This