5 ting, du skal kontrollere, inden du tager af sted til din fotosession

Så du har reserverede en fotosession. Du gjorde dit hjemmearbejde godt, fandt den helt rigtige fotograf, sund kost og masser af hvile. For ikke at nævne dit hår er på rette sted, og du fandt det perfekte tøj. Du er kommet for langt til ikke at klæbe landing. I det sidste årti har vi set mere end vores retfærdige andel af fotosession, der blev hæmmet af en fejl i sidste øjeblik. For at hjælpe dig med at sømme det, har vi sammensat en hurtig liste over ting, du skal gøre, før du går ud af døren til din fotoseanse.

Den ene ting

Normalt har du en beklædningsgenstand eller et smykke, som du overvejer at bringe. Bare tag den. Det skader ikke at have det på hånden, og det kan bare være den ting, der får hele fotoseansen til. Du spiller guitar, skateboard eller samler sværd? Medbring det også. Du ved aldrig, hvad der kan komme ud af det.

Makeup

Medmindre du har booket en makeupartist (som vi varmt kan anbefale, se vores liste HER), skal du muligvis touch-up under din session. Sørg for at medbringe dit bærbare makeup-sæt, eller i det mindste noget fundament og læber.

Din taske med tøj

Ja, dit tøj. Det er skørt, hvor ofte folk har vist sig at have haft det så travlt, at de faktisk glemte deres tøj. Må ikke grine, det sker med det bedste af dem. Dobbeltkontrol, at du har alt det tøj, du vil have med, og se derefter nr. 1 på denne liste.

Trafik

Der er visse dele af københavn, der er utroligt svært at komme omkring på grund af trafik og byggeri. Kontroller altid, hvad der foregår mellem dig og din studio placering natten før din session. Hvis du løber for sent og sidder fast i trafikken, kan du stresse ud, før du tager dit billede, så dobbeltkontrol altid.

En paraply

Lad os ikke være dreng, vejret i Danmark kan være ret uforudsigeligt. Gå ikke igennem besværet med at gøre dit hår bare for at blive gennemblødt undervejs til fotoseansen. Sørg for at holde dit hoved og skuldre tørre og gribe paraplyen, inden du strejker. Selvom det ikke ser ud til, at du har brug for en.

Headshot.dk