5 tips – til et godt Portræt foto.

Headshot-photography-1-1-1120x630.jpg
Headshot photography--6842.jpg

Problemer med at beslutte, hvilke tøj du skal have på til et business portræt?

En god business portræt kan på et nanosekund, hjælpe dig med at kommunikere hvem du er, og hvad du laver.

Hvis du overvejer at opdatere dine fotos, er her 5 hurtige tips om, hvad du skal bruge til at øge chancen for et godt Portræt.

Tag et par minutter til at tænke over hvad det er du vil projicere i dine Business portræt. Afhængigt af din virksomheds kultur kan du komme på tværs ved at signaler noget som ikke er en del af den måde som virksomheden opfatte som passende.

Eller hvis du arbejder i det offentlige med udadvendte tjenester, kan du helst fremstå med en form for formalitet, viden og troværdighed.

Placeringen af ​​fotograferingen (i et studie eller på stedet) vil også have betydning for dit bedste kamera outfit.

Husk fokus for et Business Portræt er dit ansigt. Alt – baggrunden, belysningen og tøjet – skal holdes enkel til at indramme dit ansigt. Følg KISS-princippet (hold det simpelt), og du får det godt portræt foto.

1. Farve

Almindelige farver er dit bedste valg. Mønstre eller reklame tryk virker distraherende og fjerner focus fra dig. Vælg mellemtoner i blå, grøn, vinrød og lilla, fordi de er universelt smigrende. Undgå at bære skjorter og t-shits i kødtoner (creme, beige, pasteller, fersken eller gul), da de vil blande dit ansigt i dit tøj.

2. Halsudskæring

En beskeden v-hals er universelt smigrende, fordi den forlænger nakken. Vælg bluse med ærmer. Fint strikket trøjer virker også rigtig godt, fordi de introducerer tekstur i billedet. Hvis du vælger at bære en jakke, skal du vælge ikke at benytte en trøje med høj hals, helst en kraveløs top. Dette er moderne og holder halsen enkel og slank. En ny strøget skjorte rammen altid rigtigt godt.

3. Smykker

I overensstemmelse med KISS-princippet skal du vælge enkle øreringe og halskæder. De holder fokus på ansigtet. Store smykker vil være for dominerende på dine fotos.

4. Stille

Når du er foran kameraet, er vinkler din ven, fordi de skaber skygger, og skygger skaber dybde i billedet, hvis de bruges rigtigt, kan du se endnu slankere ud. Drej en skulder tættere på kameraet, således din krop er i en vinkel.

Her er min favorit trick for at undgå en dobbelthager. stik dit hoved fremad (lidt som en skildpadde) og tip din hage ned. Dette føles latterligt, men virker, fordi det gør kæben strammere.

For at stramme din kæbe linje skal du stikke dit hoved lidt ud og vippe hagen lidt ned.

5. Smil

I slutningen af ​​dagen er nøglen til et vidunderlig business Portræt dit smil. Det tage dig et øjeblik at slappe af foran kameraet. Når du er komfortabel, stirrer du lige ned i linsen og tænker på en person, du elsker. Den følelse viser sig som smukt smil i din mund og dine øjne. Parat?

Sig appelsiiiiin.

Tillykke med Billedet.

Jeg håber du fandt disse tips brugbare, om hvilke tøj man skal/kan have på for et godt business portræt.

Vi er altid ivrige efter at få din feedback, så lad os vide, ved at skrive i dine kommentarer i en mail til foto@headshot.dk

Headshot.dk