5 måder til fuldstændig at nailing af dine hovedskud

Jeg har fotograferet professionelle kommercielle portrætter i næsten 30 år nu, og jeg har her samlet et par tip, der virkelig kan hjælpe dig, når du skal have taget dit foto. Lad os indse det, ingen giver dig noget råd, så jeg tænkte, at jeg ville prøve at hjælpe dig med at få det bedst mulige portræt foto.

Så her er de:

headshot--0796.jpg

Det kan være stressende at få nye hovedskud, det forstår vi fuldstændigt. De fleste mennesker rangerer, hvis deres billede er taget et sted lidt over at gå til tandlægen, og det er okay. Vi fotograferer hundreder af mennesker hvert år, og som et resultat ser vi nok af denne form for stress, at vi troede, det ville være passende at tackle det. Som et kommercielt portrætstudie får stort set enhver person, vi fotograferer, hovedbilleder til deres job. Uanset om det er en advokat, der får et nyt LinkedIn-skud, eller en skuespiller, der leder efter et stort kommercielt hovedskud, det er alt sammen forretning. Uanset hvad du handler, ved vi af erfaring, at de mest succesrige sessioner sker, når du kommer forberedt. Hvis du vil se og føle dig bedst, kan du kigge på vores tjekliste over måder, du kan sømme din headshot-session på.

1. Administrer din tid

Hvis du er bekymret for din session, skal du ikke skynde dig det. Nogle gange tager det et stykke tid at varme op foran kameraet, når du har gjort dit hovedbillede. Overvej at booke en lidt længere session for at sikre dig, at du har tid til at slappe af og være dig selv. Længden på din session er ikke den eneste ting, du muligvis vil administrere. For ikke at holde dit stressniveau lavt, book ikke din session sammen med andre aftaler. Giv dig selv masser af tid til at være klar før, og masser af tid til at komme, hvor du har brug for at være efter. Du skal gå ud af en foto session og se på og føle dig afslappet og tændt, ikke forhastet.

2. Få rigelig hvile

Mange fagfolk har vanvittige liv på grund af arbejde og familieforpligtelser. Nogle gange er det svært at finde tid til at tage sig af sig selv, men mangel på hvile er en enorm bidragyder til stress. Dette kan påvirke alt fra din holdning til din hudfarve. Sørg for, at du gør så meget du kan i de to eller tre dage, der går op til sessionen, for at finde tid til hvile. Få en anstændig øvelse for at sikre dig, at du er træt og klar til at hvile, når sengetiden er. Et par nætter med god søvn kan gøre en enorm forskel i, hvordan du føler og ser ud. Afsæt tid til yoga, meditation, et bad eller endda noget læsning, hvis en solid syv timers søvn er ude af spørgsmålet. At være godt udhvilet kan gøre en stor forskel i, hvordan dine billeder viser sig.

3. Stor ernæring

God ernæring frem til din headshot-session kan forbedre dit udseende og dit humør. Hold dig væk fra stegt mad, overdrevet salt og sukker og alkohol. Sørg i stedet for at drikke masser af vand og masser af frisk, ren mad. At spise rent kan hjælpe dig med at sove bedre, have mere energi og give din hud en sund glød. Begynd på at se, hvad du spiser i den uge, der går op til din session, du bliver måske så overrasket over resultaterne, du kan faktisk holde fast ved det, når din headshot-session er forbi. Tjek denne artikel fra Everyday Health om fødevarer, der kan give dig sundere hud.

4. Planlæg din garderobe

Tøjet, du medbringer til en session, kan fremstille eller ødelægge billedernes kvalitet. Husk, at det, du har på dig hver dag, ikke altid er det rigtige valg. , Professionelle billeder er til dit brand, så det betyder, at du prøver at kommunikere noget specifikt. Sørg derfor for, at dine tøjvalg er bevidste, og at de sender den rigtige besked. Medbring klassiske stykker, der er i din farvepalle. Bare fordi du kan lide at bære visse farver, betyder det ikke, at disse farver er de, du ser bedst ud i. Tjek vores guide til at vælge de rigtige farver til din hudfarve.

5. Indstil dine forventninger til hovedskud

Har du nogensinde overvejet, at det er muligt at få gode hovedbilleder, som du ikke elsker? Tænk over det. Din fotograf kunne oprette fantastiske billeder af dig, som du ikke elsker. Hvis du vil ELSKE dine hovedbilleder, skal du sørge for at kommunikere dine forventninger. Vis specifikke eksempler på hovedbilleder, du kan lide og ikke kan lide. Vælg dine favoritter fra deres hjemmeside! Dette vil lade dem vide, hvorfor du valgte dem i første omgang. Vær aldrig bange for at dele eksempler på billeder, du kan lide, uanset hvor du finder dem. Start en samtale om den stil og humør, du går efter, med gode eksempler at trække på til inspiration. Den slags feedback kan få alle på den samme side og hjælpe med at sikre, at du vil elske resultaterne. Du kan samarbejde med din fotograf ved at starte et Pinterest-tavle. Tjek vores Pinterest-tavler her for ideer.

  • Tjek disse andre ressourcer, vi har til at hjælpe dig med at blive klar til din session:

  • Tjek alle vores session- og prisoplysninger for headshots

  • Tips til hudpleje til at se hovedskud klar

  • Vælg de rigtige farver til din hudfarve

Ofte stillede spørgsmål om Headshot Session, hvad man kan forvente

DEL DETTE INDLÆG

Headshot.dk