Hvad er en personlig branding-session?

Jeg har fotograferet professionelle kommercielle portrætter i næsten 30 år nu, og jeg har her samlet et par tip, der virkelig kan hjælpe dig, når du skal have taget dit foto. Lad os indse det, ingen giver dig noget råd, så jeg tænkte, at jeg ville prøve at hjælpe dig med at få det bedst mulige portræt foto.

Så her er de:

headshot--0781 - Copy.jpg

Branding har været på forkant med ethvert selskabs markedsførings strategi, allerede inden opfindelsen af ​​sociale medier-reklame. Normalt betyder dette en sammenhængende meddelelse, der sendes til kunder, der involverer et udseende, besked, historie og oplevelse. Når du overvejer branding, vil du beslutte, hvilken stemme din kunde vil se, føle og høre.

Branding i dag kan gøre eller ødelægge din forretning, især med antallet af de tusinder på markedet, der er brand loyale, Når du skaber et brand, er det vigtigt at huske, at du bogstaveligt talt er ansigtet for dit brand, så enhver marketingstrategi og annonce skal også holdes op imod den følelse, du ønsker at fremstiller i dine medarbejder headshot fotos.

Vores job er at bringe alt dette sammen og fange det på et fotografi. Men vi fotografere ikke udelukkende personlige branding-sessioner for administrerende direktører og teknikere - disse sessioner er alsidige, fordi branding er alsidig. Uanset om vi tager fotos af dit team, der laver kunst, eller af dig, der foretager ændringer på en brudekjole, skaber vores halvdags fotosessioner det sidste puslespil når du afslutter dit eget personlige branding.

Her er nogle ideer til, hvordan du kan bruge din næste personlige branding-session hos os:

1: For erhvervslivet

Dette er det åbenlyse valg, men af ​​en grund. Når du starter en ny virksomhed, eller for en eksisterende, henviser dit "Personlige brand" specifikt til den meddelelse, du sender til kunderne. Dette involverer en masse ting som mærkefarver, logoer, slogans, reklamer osv. En af de vigtigste faktorer er imidlertid den person, klienten vil tale med - og det er her dit foto kommer ind.

Start for eksempel med en Linkedin-søgning. Dit profilbillede er en af ​​de første ting, de ser, og et af deres første indtryk. Dette er mest vigtigt for mennesker, der arbejder inden for fast ejendom, PR, rådgivning og kommunikation. Du vil være i stand til at udtrykke så meget om dig selv og din virksomhed gennem dit foto som muligt, samtidig med at du opretholder en bestemt stemme og en følelse af professionalisme.

Da vores personlige branding-sessioner er en halv dag med optagelse, har du optimal tid med fotografen til at arbejde op til den rigtige besked. Vores private Pinterest-tavler giver os også mulighed for at få en bedre fornemmelse af dit branding, før du endda møder os, og det er også tilgængeligt under shooten for at dobbelt tjekke, hvordan vi har det, og også fortsætte med at udløse ideer.

2: Til underholdning

Hvis der er nogen, hvis oprindelige foto betyder mest, er det underholdere. Vi arbejder specifikt med skuespillere og modeller, der ønsker at enten skabe en portefølje fra bunden eller om markere deres nuværende image. Vi refererer typisk til denne session som en "comp-kort" -session, fordi de fleste modeller bruger deres personlige mærkebilleder til deres comp-kort og porteføljer til bureauer. Skuespillere kan bruge denne session som en mulighed for at vise en hel række, hvilket er nyttigt for folk, der er alsidige.

Vores halve dag med optagelse er den perfekte mulighed for at arbejde sammen med en fotograf, der har erfaring med komp-kort og portefølje bygnings industrien. Gary ved nøjagtigt, hvad man skal kigge efter, og hvordan man bringer det ud af nogen. Her er et link til nogle eksempler .

3: Til Dating

Ja, for dating. Tænk over det: 4 timer med en fotograf er nok tid til at få flere forskellige fotos fra forskellige steder til at vise ethvert aspekt af dine interesser og personlighed. Måske kan du lide sejlsport og blomsterne i din baghave, du vil have fotograferet med, eller måske vil du vise, at du arbejder inden for musik og har et indspilnings studie i hjemmet. Måske kan du bare lide blomster og blade og have en smuk have. Uanset hvad det er, du vil skildre på din dating profil, kan det sandsynligvis fotograferes. Medmindre du er en astronaut.

DEL DETTE INDLÆG

Headshot.dk